Plan dla kierunku Dietetyka, tryb stacjonarny, semestr 4 z dnia 2019-04-01 11:15
Plan4WWW v1.00 by T.Trawka
 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
 L3, POWER 3.5 J.ang, mgr P. Twardowska, 2E, tzL2, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, tn L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 11D, tz, t/z: 5
   L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, tp, t/z: 2 4 6 L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 13 14 15 16 17L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 13 14 15 16 17   
   L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, tp, t/z: 11 13 15 17          
Wtorek
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 118D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7C1, Pod.żywienia, dr M.Synowiec, 118D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7    W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 11D, tz, t/z: 5   
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 118D, tz, t/z: 9 11 12 13 14 15 16 17C1, Pod.żywienia, dr M.Synowiec, 118D, tz, t/z: 9 11 12 13 14 15 16 17           
Sroda
 L1, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7L2, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7    W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 11D, tz, t/z: 5
 L1, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tz, t/z: 8L2, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tz, t/z: 8            
Czwartek
 L3, Język niemiecki, mgr Mirosław Grudzień, 108F, tzL1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 11D, tzL2, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 11D, tz W1, Żyw.le.dojelit., prof.E.Poniewierka, 13D, tzW1, Żyw.klin., prof.E.Poniewierka, 13D, tzW1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 11D, tz, t/z: 5
   L3, POWER jez. HISZ, x, 6F, tz            
Piatek
 S1, Met.b.nauk.sem., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 14 16W1, Pod.żywienia, prof.J.Wyka, 205D, tp, t/z: 13 15 17W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tz, t/z: 1 2C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tz, t/z: 1 2W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 10 12   
 S1, Met.b.nauk.sem., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tp, t/z: 6 8W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 14 16W1, Pod.żywienia, prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 10 12W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tz, t/z: 4C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tz, t/z: 4W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tz, t/z: 7   
 S1, Met.b.nauk.sem., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 3 5W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tp, t/z: 6 8W1, Pod.żywienia, prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 7 C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tz, t/z: 7W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tp, t/z: 13 15 17   
   W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 1 2W1, Pod.żywienia, prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 1 2 C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 10 12    
   W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 4W1, Pod.żywienia, prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 4 C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tp, t/z: 13 15 17    
   W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, tp, t/z: 13 15 17W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 3 5C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 3 5        
    W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, tz, t/z: 7C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tp, t/z: 6 8        
    W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, tn, t/z: 10 12C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, tn, t/z: 14 16        
Sobota
  L3, POWER jez. HISZ, mgr B. Zmorawska, 11D, tz, t/z: 95       
  L3, POWER jez. HISZ, mgr B. Zmorawska, 11D, tz, t/z: 98       
  L3, POWER jez. HISZ, mgr B. Zmorawska, 11G, tz, t/z: 6       
  L3, POWER jez. HISZ, mgr B. Zmorawska, 5D, tz, t/z: 99         
Niedziela
Legenda
An.żywności = Analiza i ocena jak. żywności
Jęz. ang. = Język angielski
Język niemiecki = Język niemiecki
Klinicz.zar.ch. = Kliniczny zarys chorób
Met.b.nauk.sem. = Metodologia badań naukowych i seminarium licencjackie
POWER 3.5 J.ang = POWER 3.5 - Język angielski
POWER jez. HISZ = POWER JĘZYK HISZPA NSKI
Pod.żywienia = Podstawy żywienia
Tech.żyw. = Technologia żywności i potraw oraz towaroznastwo
Żyw.klin. = Żywienie kliniczne
Żyw.le.dojelit. = Żywieniowe leczenie dojelitowe