Plan dla kierunku Dietetyka, tryb niestacjonarny, semestr 4 z dnia 2019-02-04 16:45
Plan4WWW v1.00 by T.Trawka
 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
Wtorek
Sroda
Czwartek
Piatek
          S1, Met.b.nauk.sem., prof.J.Wyka, 205D, zz, t/z: 7 8 9C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zzW1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 4 5 6 7 8 9
          W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, zz, t/z: 1 2 3W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 1 2 3   
          W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 205D, zz, t/z: 4 5 6S1, Met.b.nauk.sem., prof.J.Wyka, 205D, zz, t/z: 4 5 6   
Sobota
   L1, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, zz, t/z: 1L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 11D, zz, t/z: 4    
   L1, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, zz, t/z: 3 4L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 11D, zz, t/z: 8    
        L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 11D, zn     
        L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 11D, zz, t/z: 9     
Niedziela
 W1, Żyw.le.dojelit., prof.E.Poniewierka, 107D, zz, t/z: 1 2 3 4 5 6 7W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 126D, zz, t/z: 9W1, Pod.żywienia, dr M.Synowiec, 126D, zzC1, Pod.żywienia, dr M.Synowiec, 126D, zzW1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zzL1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz
  W1, Żyw.le.dojelit., prof.E.Poniewierka, 107D, zz, t/z: 8W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 126D, zz, t/z: 1         
   W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 126D, zz, t/z: 8L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, zz, t/z: 8         
   W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 126D, zz, t/z: 2 3 4 5 6 7L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, zz, t/z: 2 3 4 5 6 7         
Legenda
An.żywności = Analiza i ocena jak. żywności
Jęz. ang. = Język angielski
Klinicz.zar.ch. = Kliniczny zarys chorób
Met.b.nauk.sem. = Metodologia badań naukowych i seminarium licencjackie
Pod.żywienia = Podstawy żywienia
Tech.żyw. = Technologia żywności i potraw oraz towaroznastwo
Żyw.klin. = Żywienie kliniczne
Żyw.le.dojelit. = Żywieniowe leczenie dojelitowe