Plan dla kierunku Ratownictwo medyczne, tryb stacjonarny, semestr 1 z dnia 2017-11-08 12:26
Plan4WWW v1.00 by T.Trawka
 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
 C1, Biofizyka, mgr O. Wierzchowiec, 101D, tnC1, Biol. i mikrob., mgr O. Wierzchowiec, 101D, tnW1, Etykieta, dr E.Smolka-Drewniak, 2A, tpC2, Biol. i mikrob., mgr O. Wierzchowiec, 101D, tnW1, Biochemia, prof. B.Harazin, 13D, tpW1, Socjol. zdrowia, prof. B.Harazin, 11D, tp, t/z: 2 4 6 8 10  
     C2, Biofizyka, mgr O. Wierzchowiec, 101D, tnL1, Anat. i fizjol., mgr O. Wierzchowiec, 101D, tpW1, Etyka, Drewniak T., dr, 1A, tnW1, Socjol. zdrowia, prof. B.Harazin, 11D, tp, t/z: 15 17  
           W1, Socjol. zdrowia, prof. B.Harazin, 103D, tp, t/z: 12W1, BHP i ergonomia, prof. B.Harazin, 103D, tp, t/z: 12  
Wtorek
 W1, BHP i ergonomia, prof. B.Harazin, 11D, tp, t/z: 2 4 6 8 10L1, Anat. i fizjol., mgr O. Wierzchowiec, 101D, tzL3, Anat. i fizjol., mgr O. Wierzchowiec, 101D, tzL2, Anat. i fizjol., mgr O. Wierzchowiec, 101D, tz      
   C2, P. żywienia czł, dr inż. E. Malczyk, 103D, tn, t/z: 1 3 5 7 9C1, P. żywienia czł, dr inż. E. Malczyk, 103D, tn, t/z: 1 3 5 7 9          
   C2, Socjol. zdrowia, prof. B.Harazin, 11D, tp, t/z: 2 4 6 8 10C1, Socjol. zdrowia, prof. B.Harazin, 11D, tp, t/z: 2 4 6 8 10          
Sroda
 W1, Anat. i fizjol., lek.med. M. Piłot, 17D, tzW1, P.prom. zdr., lek.med. M. Piłot, 13D, tnL2, Jęz. ang., mgr P. Twardowska, 1E, tzW1, Biol. i mikrob., prof. E. Ziółko, 17D, tzW1, Ratown.specjal., dr D. Waniczek, 108D, tz, t/z: 1 2 3 4 6 7 8 9     
         W1, Ratown.specjal., dr D. Waniczek, 108D, tn, t/z: 11     
         W1, Ratown.specjal., dr D. Waniczek, 108D, tz, t/z: 15 16 17       
Czwartek
  L3, Jęz. ang., mgr J. Nowicka, 104F, tzL1, Jęz. ang., mgr P. Twardowska, 109F, tz W1, P. żywienia czł, dr inż. E. Malczyk, 17D, tz, t/z: 7 8 9 10 11 14 W1, Hig. i epidem., dr J. Żołna, 205D, tp    
   L1, Jęz. niem., mgr Mirosław Grudzień, 126D, tz  W1, P. żywienia czł, dr inż. E. Malczyk, 17D, tz, t/z: 1 2 3 4 5 6  L1, Tech.informac., prof. J.Patalas-Maliszewska, 114G, tn, t/z: 5 7 9 11 14 16    
Piatek
     W1, ZP i międz.asp., prof.M.Muc -Wierzgoń, 107D, tzW1, Tech.informac., dr L. Sieniawski, 2A, tpL1, Tech.informac., prof. J.Patalas-Maliszewska, 2H, tn, t/z: 1W1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 108D, tn, t/z: 9 11L1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tn, t/z: 9
       L3, Tech.informac., dr L. Sieniawski, 112D, tnL3, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tn, t/z: 9 11W1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 108D, tz, t/z: 15 16 17L2, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tn, t/z: 11
         L3, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tz, t/z: 15 16 17W1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 108D, tp, t/z: 2L1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tp, t/z: 15
         L3, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tp, t/z: 2W1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 108D, tn, t/z: 5L2, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tn, t/z: 16
         L3, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tn, t/z: 5 W1, BHP, T. Maczuga, 2A, tn, t/z: 3 
         L2, Tech.informac., dr L. Sieniawski, 112D, tn  L1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tp, t/z: 2
             L2, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tn, t/z: 5
             L1, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tp, t/z: 17L2, Pierw. pomoc, prof.K. Sosada, 22D, tp, t/z: 17
                 
Sobota
Niedziela
Legenda
Anat. i fizjol. = Anatomia i fizjologia
BHP i ergonomia = Bezpieczeństwo, higiena pracy i ergonomia
BHP = BHP
Biochemia = Biochemia
Biofizyka = Biofizyka
Biol. i mikrob. = Biologia i mikrobiologia
Etyka = Etyka
Etykieta = Etykieta w życiu publicznym
Hig. i epidem. = Higiena i epidemiologia
Jęz. ang. = Język angielski
Jęz. niem. = Język niemiecki
P. żywienia czł = Podstawy żywienia człowieka
P.prom. zdr. = Podstawy promocji zdrowia, edukacji zdrowotnej, polityki społecznej i zdrow
Pierw. pomoc = Pierwsza pomoc
Ratown.specjal. = Ratownictwo specjalistyczne
Socjol. zdrowia = Socjologia zdrowia
Tech.informac. = Technologia informacyjna
ZP i międz.asp. = Zdrowie publiczne i jego międzynarodowe aspekty