Plan dla kierunku Dietetyka 6sem, tryb stacjonarny, semestr 4 z dnia 2018-02-08 12:25
Plan4WWW v1.00 by T.Trawka
 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
 L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, tpL3, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, tp  L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 7W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 107D, tz, t/z: 5
 L2, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, tnL1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 3L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 9 10 11 13 14 15 16 17 18L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 5   
     L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 9 10 11 13 14 15 16 17 18L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 6L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 2   
     L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 6L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 4L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 4   
     L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 4L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 2L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 6   
     L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 2L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 5L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, tz, t/z: 9 10 11 13 14 15 16 17 18   
     L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 5L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 7L3, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 3   
     L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 7L2, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 112D, tz, t/z: 3      
Wtorek
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 13D, tzL1, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tpL3, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tp      
   L2, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, tnL4, Jęz. niem., mgr Mirosław Grudzień, 103D, tzW1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 13D, tz, t/z: 5     
Sroda
    W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 205D, tz, t/z: 5   W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 126D, tz, t/z: 5    
Czwartek
 L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 5D, tzL2, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 5D, tzL3, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 5D, tzW1, Żyw.klin., prof.E.Poniewierka, 17D, tzW1, Żyw.le.dojelit., prof.E.Poniewierka, 17D, tz  W1, Tech.żyw., Prof. M.Habanova, 108D, tz, t/z: 5
                 
Piatek
   S1, Met.b.nauk.sem., prof. Z. Ciemniewski, 126D, tzW1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 205D, tzC1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 126D, tzS2, Met.b.nauk.sem., prof. Z. Ciemniewski, 126D, tzW1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 13D, tn, t/z: 1 3 5   
          W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 13D, tp, t/z: 6    
          W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 13D, tn, t/z: 8 10    
          W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 13D, tn, t/z: 13 15 17    
Sobota
Niedziela
Legenda
An.żywności = Analiza i ocena jak. żywności
Jęz. ang. = Język angielski
Jęz. niem. = Język niemiecki
Klinicz.zar.ch. = Kliniczny zarys chorób
Met.b.nauk.sem. = Metodologia badań naukowych i seminarium licencjackie
Tech.żyw. = Technologia żywności i potraw oraz towaroznastwo
Żyw.klin. = Żywienie kliniczne
Żyw.le.dojelit. = Żywieniowe leczenie dojelitowe