Plan dla kierunku Dietetyka 6sem, tryb niestacjonarny, semestr 4 z dnia 2018-02-06 19:09
Plan4WWW v1.00 by T.Trawka
 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
Wtorek
Sroda
Czwartek
Piatek
          W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 4W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 127D, zz, t/z: 4 5 6
          C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 8 9W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 127D, zz, t/z: 7 8 9 
          W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 1 2 3C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 1 2 3W1, Tech.żyw., prof.J.Wyka, 127D, zz, t/z: 1 2 3
          W1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 5 6 7C1, Klinicz.zar.ch., prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, t/z: 5 6 7    
Sobota
 L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 5D, zpL1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 5D, zz, t/z: 9S1, Metodol. badań, prof E.Niedworok, 118D, zzL1, Tech.żyw., dr inż.MMisiarz, 9D, zz, t/z: 1 2 3    
  L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 5D, zn      L1, WF, Wrona A., mgr, 1O, zz, t/z: 5 6  
            L1, WF, Wrona A., mgr, 1O, zz, t/z: 8  
Niedziela
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 118D, zz, t/z: 1W1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 8L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 8     
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 118D, zz, t/z: 9W1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 2 3L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 2 3     
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 118D, zz, t/z: 8L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, zz, t/z: 8W1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 7L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 4 5    
 W1, An.żywności, dr M.Synowiec, 118D, zz, t/z: 2 3 4 5 6 7L1, An.żywności, dr M.Synowiec, 124D, zz, t/z: 2 3 4 5 6 7W1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 4 5L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 7    
       W1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 1L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, t/z: 1    
Legenda
An.żywności = Analiza i ocena jak. żywności
Jęz. ang. = Język angielski
Klinicz.zar.ch. = Kliniczny zarys chorób
Metodol. badań = Metodologia badań
Tech.żyw. = Technologia żywności i potraw oraz towaroznastwo
WF = Zajęcia sportowe
Żyw.klin. = Żywienie kliniczne